Vi tar sport på alvor


God service og høy fagkunnskap er noe som har preget Alvdal-Tynset Sport gjennom alle år. Slik skal det fortsatt være. – Vi tar sport på alvor, sier Maren Ligård Thoresen.

Alvdal-Tynset Sport har lang tradisjon som støttespiller, samarbeidspartner og sponsor til idrettslag, klubber og skytterlag i regionen.

- Ruster seg for framtida med nytt konsept

Helt siden Bjørg og Hagbarth Thoresen startet sportsbutikk på Alvdal i 1949 har Alvdal-Tynset Sport vært en del av Gresvig-kjeden. Nå er G-Sport-skiltene skrudd ned og en ny epoke starter. Som medlem av Stadion-kjeden får de tradisjonsrike sportsbutikkene på Alvdal og Tynset større frihet og bedre muligheter til å skreddersy et konsept beregnet på sine kunder.

Vi er en av 22 butikker som er utnevnt til å være Swix Racing Center-butikk. Det er butikker som retter seg spesielt mot racingsegmentet som får denne betegnelsen.

Les mer om dette

Ønsker du en testtur med enten ett par felleski eller stakeski før du evt går til innkjøp av egne ski? Vi har ski som vi kan låne ut til en prøvetur. Ta kontakt med Eiliv eller Roar.