Vi tar sport på alvor

Alvdal-Tynset Sport har lang tradisjon som støttespiller, samarbeidspartner og sponsor til idrettslag, klubber og skytterlag i regionen.

– Vi brenner for idretten og klubbavtaler er et satsingsområde for oss. Vi er opptatt av lokalt engasjement og drives av en genuin interesse for sport, sier Helge Olav Thoresen om hvor klubbsatsingen er så viktig for Alvdal-Tynset Sport.
– Dessuten er det viktig for folkehelsa at den oppvoksende generasjon er aktivitet. Vi ønsker å bidra til det, legger kona Guri til.

Stort område

En lang rekke klubber – fra Os/Nansen i nord til Engerdal i øst – har avtaler som sikrer dem støtte og gunstige innkjøpspriser på alt av idrettsutstyr.
– Alvdal har vi vært med gjennom alle år, og da det var 2. divisjon (nest høyeste nivå) på 80-tallet var det historisk store avtaler. Siden har det kommet flere og flere klubber til, sier Helge Olav.
I tillegg har Alvdal-Tynset Sport avtaler med flere av regionens skytterlag, samt jeger- og fiskerforeninger.

Nye muligheter med Sport Direkt

Klubbavtaler ønsker Alvdal-Tynset Sport å satse videre på, og med overgangen fra G-Sport til Stadion-kjeden åpner det seg nye muligheter.
Spesielt fordi Stadion satser stort på klubb gjennom Sport Direkt.
– Sport Direkt er Norges største klubbkonsept-kjede, og den blir vi en del av som en av bare rundt 20 butikker i Norge – sammen med blant andre Torshov Sport og Nor-Contact i Trondheim, forteller han videre.

Flere produkter – bedre oppfølging

Gjennom Sport Direkt vil Alvdal-Tynset Sport kunne tilby enda flere og bedre produkter til sine klubbpartnere, til enda mer konkurransedyktige priser.
Slik håper de også å gi noe tilbake til regionens idrettsliv på en måte som kan stimulere til mer og bedre aktivitet for enda flere.