Vi tar sport på alvor

Alvdal-Tynset Sports historie strekker seg helt tilbake til 1949, da Bjørg og Hagbarth Thoresen åpnet dørene til den nye butikken på Steia i Alvdal for første gang.

Bare 27 kvadratmeter hadde de å boltre seg på i starten, men virksomheten vokste raskt, og butikken på Alvdal har vært gjennom utvidelser og utbygginger både i 1954, 1969 og 1982.

I 1979 fortsatte veksten til Tynset, da Olav Rambergs G-sportbutikk i Tunbygget på Tynset ble overtatt. Med den overtakelsen ble også selskapet hetende Alvdal-Tynset Sport AS, og Bjørg og Hagbarths sønner, Svein Per og Helge Olav, ble mer og mer sentrale i driften. Fem år senere gikk flyttelasset til nye og større lokaler på Torvet, i de tidligere lokalene til Tynset Maskinforretning. Der holder butikken fortsatt til, og etter flere mindre og større utvidelser og oppgraderinger er butikken nå både tidmessig og funksjonell, med gode muligheter til å eksponere et bredt produktspekter innen sport, fritid, klær, sko, jakt og fiske.

Alvdal-Tynset Sport har bygd seg opp til å bli et selskap som omtales med respekt og anerkjennelse langt utenfor egen region, ikke minst på grunn av god service og personale med høy fagkunnskap.